Този уеб сайт използва бисквитки.

Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi Mi A1 (Гръб от силикон - TPU, Мека на допир Серия - ТЪМНО СИН)

Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Redmi Mi A1 (Гръб от силикон - TPU, Мека на допир Серия - ТЪМНО СИН)

Оригинален кейс на Mercury за Xiaomi Mi A1 (Гръб от силикон - TPU, Мека на допир Серия - ТЪМНО СИН)

Освен с наситените си и плътни цветове, тази серия има уникално меко покритие, което създава страхотно чувството на допир. Кейсът изглежда прекрасно във всеки един от предлаганите цветове, които придават индивидуалност и правят мобилният телефон да изглежда привлекателно различно.

Premium качество

Наистина уникално качествен кейс за защита и допълнение на стила на Вашия телефон. С компактен дизайн, който не удебелява чувствително телефона, прецизна изработка и атрактивен външен вид, този аксесоар хваща окото свикнало с Premium продукти. Устойчивият материал от който е изработен предпазва при удар и същевременно е удобен, и приятен на допир при държане в ръка без да се изплъзва.

Издръжлив материал за дълготрайна защита

Всеки кейс е направен от специален материал, който е едновременно устойчив и изглеждащ добре. Плътността му го прави по-издръжлив от други калъфи, което е гаранция за по-дълъг живот при употреба.

Дизайн, който не удебелява излишно телефона

Запазва максимално добрия естетически вид на телефона. Кейсът е направен така, че да бъде лек и тънък, а същевременно и супер здрав. С него можете да не се притеснявате, че телефонът Ви ще напълнее чак толкова.

Изработка по поръчка

Серията на Mercury е много прецизно изработена за всеки конкретен модел мобилен телефон. Затова и техните аксесоари пасват прецизно без да оставят луфтове или да има разминаване в отворите, така че да имате пълен достъп до екрана и камерата, както и до всички бутони, входове и изходи на телефона.

Защитни кантове

Всеки от кейсовете е направен така, че кантовете му да са по-високи от равнината на екрана на телефона. Този дизайн предпазва дисплея на телефона от надраскване, когато го поставяте с екрана надолу върху гладки повърхности.

  • Модел Xiaomi Mi A1
  • Наличност В наличност
  • Цена: 16,90 лева
  • Дан. основа: Цена: 16,90 лева

Етикети: калъф за Xiaomi Mi A1, калъфи за Xiaomi Mi A1, Xiaomi Mi A1 калъф, Xiaomi Mi A1 калъфи, Xiaomi Mi A1 case, Xiaomi Mi A1 кейсове, Xiaomi Mi A1 кейс, кейс за Xiaomi Mi A1, кейсове за Xiaomi Mi A1, протектор за Xiaomi Mi A1, стъклен протектор за Xiaomi Mi A1, аксесоари за Xiaomi Mi A1, Xiaomi Mi A1 аксесоари